21. maj 2014 · Kommentarer inaktiverade för Mår du dåligt i ditt nuvarande förhållande? · Categories: Tips

Kärlek är fantastiskt och är något som verkligen förbättrar livet, men också hälsan. När man är kär produceras flera av kroppens “lyckohormoner” och du känner dig på bättre humör, du blir lugnare och du blir allmänt mer positiv inställd till livet.

Enkelt går det att säga att kärlek påverkar hur du mår, vilket i sin tur påverkar din hälsa.

Tyvärr finns det en risk att förhållandet går dåligt, vilket då gör att du mår sämre och din hälsa tar skada. När du väl har kommit underfund med att ditt förhållande är dåligt så gäller det att göra någonting åt det och inte bara låta det bli sämre under tiden som du mår allt sämre.

Vad kan du göra?

Kära människor
I vissa fall är det dock svårt att prata med sin partner och tillsammans förbättra förhållandet. Då finns det vissa alternativ som man kan använda sig av. För dig som känner att du saknar spänning i förhållandet kan det vara kul att tänja lite på gränserna och testa på någonting nytt. Otrogen på singel-dejting.se är en kategori som för många kanske känns något främmande med tanke på innebörden av ordet. Moraliskt sett så är det tvivelaktigt men är man i en situation där ens förhållande närmast är slocknat så kan det kanske vara ett sätt att hålla lågan uppe. På sidan hittar du många intressanta människor som kanske är i samma situation som dig. Kanske det är så att du och din partner lever i ett öppet förhållande där båda kan använda sig av en sådan sida för att få en bättre stämning och spänning i förhållandet.

Om du känner att det inte är något för dig bör i första hand försöka sätta fingret på vad det är som har förändrats. Vet du den specifika orsaken är det mycket lättare att ta itu med problemet. Det går inte att nog understryka hur viktigt det är med kommunikation i en relation och det är möjligt att även din partner har märkt av problemet och vill göra någonting åt det. Ett förhållande är till för att förbättra livet, men om ni inte gör varandra lyckligare är det oftast bäst att gå skilda vägar.